Sparanghelul prăjit al lui Kim

Sparanghelul prăjit al lui Kim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit al lui Kim. Această rețetă face 4 porții cu 722 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 144 de fani. Un amestec de ulei vegetal, maioneză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pan Fried Sparanghel, Sparanghel Prăjit, și Sparanghel Prăjit.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați ușor sparanghelul cu apă. Înveliți cu făină; încercând să evitați acoperirea vârfurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Scufundați sparanghelul în ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Rotiți și acoperiți sparanghelul într-un strat de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați sparanghelul acoperit pe o farfurie și refrigerați, permițând acoperirea să se lipească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Amestecați maioneza, ardeii iute verzi și sosul de ardei iute într-un bol mic pentru a înmuia sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Prăjiți sparanghelul acoperit în uleiul încins până se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Serviți imediat cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista