Sparanghel prăjit cu ou Pocat și Parmigiano-Reggiano

Sparanghelul prăjit cu ou Pocat și Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți sulițe sparanghel, ouă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano, Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras, și Dovlecei Spaghetti prăjiți cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Umpleți o cratiță mare la două treimi din drum cu apă.
Adăugați oțetul alb și aduceți la fierbere.
Ținând vârful și tulpina fiecărei sulițe de sparanghel, prindeți sparanghelul acolo unde se va rupe în mod natural. Aruncați capetele. Aruncați sparanghelul cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și puțină sare.
Introduceți sparanghelul la cuptor și prăjiți timp de 15 minute.
Reduceți căldura pe apă până când bulele din apă s-au potolit.
Crăpați ușor și aruncați ouăle în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Când ați terminat, albușurile vor fi fierte și gălbenușurile vor fi calde, dar totuși lichide.
Folosind o lingură cu fante, scoateți cu grijă ouăle din cratiță și ștergeți fundul lingurii pe un prosop de hârtie înainte de a acoperi oul.
Scoateți sparanghelul din cuptor.
Împărțiți sulițele de sparanghel prăjite pe farfurii și acoperiți fiecare set de sparanghel cu un ou pocat.
Se presara cu Parmigiano ras și un cuplu fulgi de ardei roșu zdrobit.
Se presară cu câteva picături de ulei de măsline.