Sparanghel prăjit cu ou Pocat și Parmigiano-Reggiano

Sparanghel prăjit cu ou Pocat și Parmigiano-Reggiano
Sparanghelul prăjit cu ou Pocat și Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți sulițe sparanghel, ouă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano, Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras, și Dovlecei Spaghetti prăjiți cu Parmigiano-Reggiano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Umpleți o cratiță mare la două treimi din drum cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați oțetul alb și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
4
Ținând vârful și tulpina fiecărei sulițe de sparanghel, prindeți sparanghelul acolo unde se va rupe în mod natural. Aruncați capetele. Aruncați sparanghelul cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Introduceți sparanghelul la cuptor și prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Reduceți căldura pe apă până când bulele din apă s-au potolit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Crăpați ușor și aruncați ouăle în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Când ați terminat, albușurile vor fi fierte și gălbenușurile vor fi calde, dar totuși lichide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Folosind o lingură cu fante, scoateți cu grijă ouăle din cratiță și ștergeți fundul lingurii pe un prosop de hârtie înainte de a acoperi oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Scoateți sparanghelul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Împărțiți sulițele de sparanghel prăjite pe farfurii și acoperiți fiecare set de sparanghel cu un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ou FiertOu Fiert
11
Se presara cu Parmigiano ras și un cuplu fulgi de ardei roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Se presară cu câteva picături de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista