Sparanghelul alb și gratinul de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gratin De Sparanghel, Șuncă și sparanghel gratinate, și Gratin de sparanghel și Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți ușor un vas de copt superficial de 9 x 13 inci. Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o tigaie foarte mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați cojile de sparanghel și sareți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
3
Adăugați mănunchiurile de sparanghel în tigaie și gătiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați sparanghelul într-un platou și uscați-l. Se strecoară bulionul de sparanghel într-o cană mare de măsurare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bateți făina și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați 1 1/2 căni din bulionul de sparanghel și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare, piper, suc de lămâie și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Spaghete Multicereale Fierte
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți corzile din sparanghel și rotiți ușor o felie de șuncă în jurul fiecărui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, Optional
9
Transferați mănunchiurile de sparanghel și șuncă în vasul de copt pregătit și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Spaghete Multicereale Fierte
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Presărați brânza și coaceți gratinul în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când brânza este topită și sosul clocotește.