Sparanghel afumat si Saut de ciuperci 4
Asparagusul fumuriu și saut de ciuperci este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 5,5 usd pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 108 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic proaspăt, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sote De Ciuperci De Sparanghel, Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4, și Sparanghel și ciuperci sote cu coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 2 felii de slanina afumata din lemn de mere intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați 1 lingură de unt în picături în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adauga 6 uncii sferturi ciuperci morel proaspete; saut 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 Kilogram (1 inch) bucăți de sparanghel, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat; saut 5 minute sau până când sparanghelul este crocant, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se presară cu slănină și 3 linguri de verdeață de rampă tocată sau arpagic proaspăt.