Sos japonez de ouă (maioneză) pentru fructe de mare
Reteta de ou Japonezgălbenuș sos (maioneza) pentru fructe de mare este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 250 de porții cu 20 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, sake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca sos. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Risotto Japonez Cu Fructe De Mare, Maioneză Caper (pentru fructe de mare sau legume), și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).