Sos japonez de creveți II
Sosul japonez de creveți II necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 319 calorii , 1 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 27 de cenți per porție. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, apă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv japonez. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 23% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ sos japonez de creveți II , salată de creveți și avocado cu sos japonez Yum Yum și tăiței japonezi cu creveți .
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați maioneza, apa, ketchup-ul, zahărul și sosul de ardei iute. Se condimentează cu pudră de usturoi, boia de ardei, piper alb și piper negru și sare. Se amestecă până la omogenizare.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.