Sos Giblet

Sos Giblet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Giblet. Această rețetă face 8 porții cu 75 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ou fiert tare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți scurtarea într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat bulion; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista