Sos de salată de pui chinezesc al lui Dom

Sos de salată de pui chinezesc al lui Dom
Sosul de salată de pui chinezesc al rețetei Dom ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 6 minute. Această rețetă servește 1. O porție conține 616 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, sos de soia, oțet de orez condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată chinezească de pui cu sos de susan, Salată chinezească de pui cu sos de ghimbir din soia, și Salată chinezească de pui cu sos de susan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista