Sos De Salată De Nuci Cu Brânză Albastră
Sosul de salată de nuci cu brânză albastră este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de mere, ulei de măsline, brânză daneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar, Salată de spanac și nuci cu sos de brânză albastră, și Salată de pere, nuci și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul, uleiurile, sarea și siropul de arțar într-un castron mediu. Se amestecă brânza, nucile și pătrunjelul.
Faceți înainte: până la 2 săptămâni, răcit.