Sos de cidru de mere și cotlet de porc
Sosul de cidru de mere și cotletul de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. 237 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cotlet de porc, piper, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sos de cidru de mere și cotlet de porc, Carne de porc umplută cu mere cu sos de cidru, și Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare pentru cuptor la foc mediu-mare.
Presărați cotletele cu sare, piper, praf de usturoi și condimente de păsări de curte.
Se pune în ulei fierbinte și se rumenesc pe ambele părți.
Stropiți sosul Worcestershire peste cotlet și turnați cidru de mere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Scoateți cotletele pe o farfurie și întoarceți tigaia la aragaz la foc mediu-mare. Se amestecă sherry în tigaie și se fierbe până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Serviți sosul peste cotlet.