Sos Clasic Pentru Tigaie

Sos Clasic Pentru Tigaie
Sosul clasic pentru tigaie este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați picături din curcan prăjit, lichid, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sos Clasic Pentru Tigaie, Sos Clasic, și Sos Clasic.

Instrucțiuni

1
După îndepărtarea curcanului din tigaie, se toarnă picături (sucuri de curcan și grăsime) în castron sau pahar de măsurare, lăsând bucăți maro în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați picăturile să stea 5 minute pentru a permite creșterea grăsimii. Îndepărtați 6 linguri de grăsime din partea de sus a picăturilor și reveniți la tigaie; aruncați orice grăsime rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați suficient bulion sau apă la picăturile rămase pentru a măsura 3 căni; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă făina în grăsime în tigaie, folosind sârmă măturică. Gatiti la foc mic, amestecand constant si razuind bucatele maro, pana cand amestecul este neted si bulbuc; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă treptat în picături rezervate 3 căni.
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă câteva picături de sos de rumenire dacă se dorește o culoare mai închisă. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista