Sos Carolina BBQ

Sos Carolina BBQ
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul Carolina BBQ. Această rețetă servește 5 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 257 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de oase de gât de porc, muștar dijon, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un sos accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Sos BBQ cu muștar Carolina și sos de oțet, și Sos De Aur Carolina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de cidru, cidrul de mere, zahărul brun, semințele de muștar, muștarul Dijon, pasta de roșii, sarea, piperul negru și oasele gâtului într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu; fierbeți până când sosul se îngroașă, 30 până la 40 de minute. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața lichidului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți și aruncați oasele gâtului. Se răcește sosul la temperatura camerei sau se folosește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista