Somon La Grătar Kyoto

Somon La Grătar Kyoto
Somon la grătar Kyoto este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Somon La Grătar Kyoto, Friptură De Somon Kyoto, și Est-Întâlnește-Vest Cel Mai Bun: Kyoto Murdar Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de copt din sticlă superficială, combinați sosul de soia, concentratul de suc de portocale, uleiul, sosul de roșii, sucul de lămâie, muștarul, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Puneți somonul în marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți somonul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
5
Se toarnă marinada într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Periați sau pulverizați somonul cu ulei de măsline. Gatiti pe gratar timp de 5 pana la 10 minute, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita. Întoarceți somonul o dată și periați cu marinată fiartă la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista