Somon De Ardei Roșu Prăjit Cu Spanac
Somonul de ardei roșu prăjit cu spanac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ardei și supă de roșii prăjite pacific foods, sare de mare celtică, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ardeiul roșu prăjit și supa de roșii într-o cratiță medie
Reduceți la foc mediu, amestecând ocazional timp de 10-20 de minute până se îngroașă și rămâne doar 1 cană
Porniți cuptorul la 500lăsați pielea pe pește; clătiți și uscați cu un prosop de hârtie
Așezați pielea de pește cu fața în jos pe o foaie de copt metalică
Frecați fileurile liberal cu ulei de măsline, apoi presărați sare
Odată ce temperatura cuptorului a ajuns la 500, reduceți la 275, apoi puneți imediat foaia cu somon pe cel mai mic raft
Somon prăjit 8 până la 13 minute; 2 până la 3 minute înainte ca somonul să fie gata adăugați tot spanacul pe foaia de copt în cuptor pentru a se ofili
Când somonul/spanacul este gata, așezați ceașcă de sos de roșii cu ardei roșu în centrul fiecărei farfurii
Așezați somonul deasupra sosului, apoi distribuiți spanacul în jurul somonului și sosului
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.