Somon Asiatic Cu Pilaf De Orez Brun
Somonul asiatic cu Pilaf de orez brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la doctoroz.com are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, file de somon, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pilaf De Orez Brun, Pilaf De Orez Brun, și Pilaf De Orez Brun Morcov.
Instrucțiuni
Pentru a face orezul, încălziți uleiul într-o cratiță medie.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 3 minute.
Adăugați apă și orez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.Puf cu o furculiță; se amestecă pătrunjelul. Condimentați cu sare și piper, dacă doriți. Între timp, așezați somonul într-o farfurie de plăcintă sau într-un vas de mică adâncime.
Combinați ingredientele rămase de somon; se amestecă bine.
Se toarnă marinada peste somon; lăsați să stea 15 până la 20 de minute.
Încălziți o tigaie cu grătar crestat la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați somon, aruncând marinada; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când somonul este opac și ferm la atingere.
Se servește cu orez brun.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.