Somn Gumbo

Somn Gumbo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Gumbo de somn. Acest fel principal are 189 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, usturoi, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somn Gumbo, Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, și Gumbo verde (gumbo z ' herbes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de 3 litri, aduceți cele 2 căni de apă la fierbere. Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul vegetal și gătiți țelina, ardeiul verde, ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați roșiile, okra și legumele fierte în apa clocotită. Condimentează cu sare, fulgi de ardei roșu, cimbru, frunze de dafin și sos de ardei iute. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
BameBame
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați somn, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când somnul este fulgios și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista