Scoici prăjite cu salată de citrice, rucola și rodie

Scoici prăjite cu salată de citrice, rucola și rodie
Scoicile prăjite cu salată de citrice, rucola și rodie sunt un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, Clementine, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite, Scoici arse cu Farro de lămâie și salată de rucola, și Scoici de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă cu ghimbir de soia.

Instrucțiuni

1
Combinați toate citricele într-un castron mediu cu un vârf de sare și piper roșu zdrobit și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Condimentează scoicile cu sare. Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați căței de usturoi zdrobiți. Când usturoiul a devenit auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Apoi, așezați ușor scoicile în tigaie și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți căldura arzătorului. Scoicile ar trebui să arate frumos caramelizate pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce scoicile se gătesc, îmbrăcați rucola într-un castron mic cu o parte din sucul din citricele rezervate și, de asemenea, ulei de măsline extravirgin de înaltă calitate și puțină sare. Aranjați rucola pe farfurii individuale de servire. Aruncați ceapa cu citricele și dați-i un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
RucolaRucola
SucSuc
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați citricele pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
5
Tăiați scoicile în jumătate ecuatorial și așezați-le suprapuse într-o linie împotriva citricelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Se presară cu semințe de rodie și se mai dă un pic de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista