Scoici prăjite în tigaie și slănină

Scoici prăjite în tigaie și slănină
Scoicile și slănina prăjite în tigaie sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 317 calorii. Acesta este adus la tine de Food.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici și slănină ușor prăjite, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, și Scoici prăjite în tigaie cu sos XO.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista