Sandvișuri Cu Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită

Sandvișuri Cu Înghețată De Nucă De Cocos Prăjită
Această rețetă face 1 porții cu 260 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Un amestec de biscuiți graham, fulgi de nucă de cocos, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Sandvișuri de înghețată cu pâine de nucă de cocos prăjită {GF} {DF}, și Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista