Salată Tropicală De Spanac Ofilit

Salată Tropicală De Spanac Ofilit
Salata de spanac ofilit Tropical ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 28. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați papaya, oscar mayer bacon, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Spanac Ofilită, Salată De Spanac Ofilită, și Salată de spanac și migdale ofilite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați suportul de răcire a sârmei într-o tigaie căptușită cu folie superficială; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți 2 Linguri. zahăr brun în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4
Adăugați slănină, 1 felie la un moment dat; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale feliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Așezați pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Coaceți 18 min. sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, gătiți ceapa în 2 lingurițe. pansament în tigaie medie la foc mediu 8 min. sau până la crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați piper zdrobit; gătiți și amestecați 1 min. Amestecați zahărul brun rămas și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
9
Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Puneți spanacul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați jumătate din amestecul de pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu fructe și slănină; stropiți cu amestecul de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista