Salată thailandeză slabă cu sos de arahide

Salată thailandeză slabă cu sos de arahide
Rețeta salată thailandeză slabă cu sos de arahide este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Acest fel principal are 290 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți zahăr, sos de arahide rețetă, arahide prăjite uscate cu aromă de miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată thailandeză cu sos de arahide, Salată thailandeză cu sos de arahide, și Salată de pui thailandeză cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere; adăugați bulgur nefiert. Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți dacă este necesar. Între timp, pregătiți edamame conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Transferați bulgur și edamame într-un castron mare; se amestecă ardeiul dulce, morcovul, ceapa roșie și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
BulgurBulgur
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Împărțiți spanacul în patru farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de bulgur; stropiți cu sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
BulgurBulgur
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Pansament cu arahide: într-o cratiță mică, combinați 1/3 cană de apă, 3 linguri de unt de arahide cremos cu grăsimi reduse, 2 linguri de sos de soia cu sodiu redus, 1 linguriță de zahăr, 1/4 linguriță de ghimbir măcinat, 1/8 linguriță de ardei roșu zdrobit și 1 cățel de usturoi, tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Bateți constant la foc mediu-mic aproximativ 3 minute sau până când este neted și ușor îngroșat (amestecul va apărea coagulat la început, dar va deveni neted pe măsură ce este bătut la foc). Face aproximativ 2/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista