Arugulanul sălbatic și salata de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, năut, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Năut Cu Rucola, Salată de năut, somon și Rucola, și Salată De Năut Cu Pere Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați rucola, feniculul, nautul, roșiile și mărarul într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Bateți împreună sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata cu pansamentul și acoperiți cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate