Această rețetă servește 56 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de verdeață de salată de primăvară, fasole, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Paste cu ton cu legume de primăvară, Salată De Tăiței Soba Cu Legume De Primăvară, și Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un vas de sticlă puțin adânc; întoarceți puiul pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la gata (165F); se taie în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați salata verde pe platou; se acoperă cu fasole, roșii și pui.