Salată rustică de pui cu legume de primăvară

Salată rustică de pui cu legume de primăvară
Această rețetă servește 56 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de verdeață de salată de primăvară, fasole, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Paste cu ton cu legume de primăvară, Salată De Tăiței Soba Cu Legume De Primăvară, și Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un vas de sticlă puțin adânc; întoarceți puiul pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la gata (165F); se taie în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați salata verde pe platou; se acoperă cu fasole, roșii și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Stropiți cu pansamentul rămas.
6
Se presară cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții56
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista