Această rețetă servește 17 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupe de castraveți cu salată de somon afumat, Cupe De Castraveți Cu Somon Afumat, și Somon afumat în cupe de castraveți.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă 2 lingurițe de mărar și somon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cojiți castraveții în dungi verticale alternante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
3
Tăiați castraveții în felii groase de 3/4 inch și scoateți semințele cu o lingură mică sau un balon de pepene galben, lăsând fundul intact pentru a forma o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Pepene Galben
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
4
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de somon în fiecare ceașcă de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Presărați cupele uniform cu restul de 1 linguriță de mărar și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.