Salată de somon afumat în căni de castraveți
Această rețetă servește 17 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupe de castraveți cu salată de somon afumat, Cupe De Castraveți Cu Somon Afumat, și Somon afumat în cupe de castraveți.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă 2 lingurițe de mărar și somon tocat.
Cojiți castraveții în dungi verticale alternante.
Tăiați castraveții în felii groase de 3/4 inch și scoateți semințele cu o lingură mică sau un balon de pepene galben, lăsând fundul intact pentru a forma o ceașcă.
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de somon în fiecare ceașcă de castraveți.
Presărați cupele uniform cu restul de 1 linguriță de mărar și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.