Salata de chimen-mentă Raita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 47 calorii. Un amestec de semințe de chimen, castraveți, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Samosas cu parfum de chimen cu Raita de mentă, Salată de pui cu Raita de morcovi cu parfum de chimen, și Salată Raita de struguri roșii și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa tăiată într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi și lăsați să stea 10 minute. Între timp, feliați ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Apă
3
Tăiați castravetele în jumătate pe lungime, scoateți semințele cu o lingură și feliați subțire în semilune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Castravete
Semințe
4
Scurgeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, semințele de chimen, sarea, piperul și toate, cu excepția a 2 linguri de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Suc De Lămâie
Piper
Iaurt
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ceapă, ridichi și castraveți și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Ridiche
Ceapă
7
Chiar înainte de servire, amestecați din nou salata pentru a combina.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.