Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu salată de pui-rucola. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu smochine cu față deschisă cu Rucolan și parmezan, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați pui, ceapă și brânză, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Brânză
Ceapă
3
Așezați 1 felie de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 1/2 cană de rucola, 1 felie de roșii și aproximativ 1/2 cană de amestec de pui.