Salată de pui în cupe Radicchio

Salată de pui în cupe Radicchio
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de pui în cupe Radicchio ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 797 calorii, 66g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, radicchio și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Salată de pui Curried în cupe Radicchio, Salată De Cartofi În Cupe Radicchio, și Pui curry în cupe Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o furculiță sau degetele, tăiați carnea de pui, aruncând pielea și oasele. Într-un castron mare, combinați puiul, morcovii, ceapa verde, tarhonul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Adăugați încet uleiul într-un flux constant, amestecând constant până la emulsionare. Împărțiți frunzele de radicchio între farfurii individuale, lingurați salata de pui deasupra și stropiți cu vinaigreta.Înlocuire: dacă vi se pare radicchio prea piperat, puneți salata în frunze de salată Boston sau Bibb. Sau serviți-l în frunze de andive, ca aperitive fără furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată De UntFrunze De Salată De Unt
Carne De PuiCarne De Pui
VinetăVinetă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceapa VerdeCeapa Verde
TarhonTarhon
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
OțetOțet
AndiveAndive
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista