Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste ni cu somon. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 833 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de file de somon, cățel de usturoi, coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Somon Ni De Somon, Salată Nicoise De Somon, și Salată De Somon Nicoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Somon
Sare
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați somon; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
4
Se transferă pe o farfurie, se răcește complet și se rupe în bucăți.
5
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând fasole în ultimele 4 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Paste
6
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Așezați 1/4 cană de ulei, oțet, pastă de hamsii, usturoi, muștar și 1/4 linguriță rămasă fiecare sare și piper într-un borcan. Acoperiți și agitați puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pastă De Hamsie
Muștar
Oțet
Usturoi
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
8
Combinați amestecul de paste, somonul și ingredientele rămase. Aruncați cu pansament.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.