Salată de mere și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere și fenicul. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 312 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulb de fenicul, măr Granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul De Mere, Salată De Fenicul-Mere, și Salată de fenicul și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bulbul de fenicul pe verticală, astfel încât să tăiați lăstarii tăiați.Odată înjumătățit, puteți vedea miezul dur la baza feniculului. Scoateți-l și aruncați-l.Apoi, așezați feniculul înjumătățit pe o tăietură, cu o suprafață plană în jos. Feliați-l în diagonală începând de la bază, asigurându-vă că le păstrați cât mai subțiri posibil. Sau folosiți o mandolină dacă aveți una. Apoi, înjumătățiți și miezuiți mărul.
Transferați feniculul și mărul într-un castron, asigurându-vă că le separați pe cele care sunt lipite între ele.
Se presară sare, piper și coajă de lămâie.
Adăugați salata verde, nucile și parmezanul și aruncați together.In un castron mic, amestecati impreuna lamaie si ulei de masline.
Se toarnă pansamentul peste salată. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Se ornează cu mai mult parmezan și nuci.