Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole stratificată cu Fetan. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză feta athenos, pătrunjel, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole stratificată cu Feta, Salată de fasole și Feta, și Salată de fasole, năut și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea galbena si verde in tigai separate cu apa clocotita 5 pana la 6 min. sau până când este crocant-fraged; scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgeți, apoi uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Strat fasole, fasole galbenă, roșii, ceapă, fasole verde, năut și brânză în 16 (8 oz.) borcane de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
3
Se amestecă pansamentul și pătrunjelul în borcan separat. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Stropiți amestecul de pansament peste salate chiar înainte de servire.