Salată de fasole Fava cu vinetă de lămâie și brânză Manchego rasă

Salata de fasole Fava cu Vinaigrette de lamaie si branza Manchego ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 438 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de fasole Fava shucked, suc de lămâie, brânză manchego și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de fasole Fava, sparanghel și rucola cu Pecorino ras, Fava Bean și Manchego Crostini, și Salată de fasole Fava cu vinetă de usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu gheață și apă. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea fava și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Scurgeți și șocați în apă cu gheață.
Scurgeți din nou și îndepărtați pielea exterioară.
Așezați fasolea într-un castron mediu de servire. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, usturoiul și uleiul de măsline și amestecați până se amestecă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se toarnă amestecul peste fasole și se amestecă bine.
Adăugați brânza, presărați pătrunjelul și serviți.