Salata de Broccoli de pui este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 318 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 173 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de mere, maioneză, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare includ Salată De Pui Cu Broccoli, Salată De Pui Cu Broccoli, și pentru salata de Broccoli cu pui.
Instrucțiuni
1
Combinați broccoli, pui, nuci și ceapă verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întreg
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți maioneza, oțetul și zahărul împreună într-un castron până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă sos de maioneză peste amestecul de broccoli; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Acoperiți și refrigerați până la răcire, dacă doriți.