Salata Asiatică de somon necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 296 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, castraveți, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată asiatică cu somon, Salată Asiatică De Tăiței De Somon, și Salată Asiatică de spanac cu somon și Edamame.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ketchup-ul cu sos teriyaki, suc de lămâie, ulei de susan și zahăr brun până se omogenizează bine. Rezervă.
Așezați salata verde într-un castron mare. Separați somonul în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați somon în castron împreună cu morcovul, castravetele, frunzele de coriandru și ridichea. Aruncați ușor cu suficient pansament pentru a acoperi ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați mai mult pansament după gust.
5
Presărați semințe de susan chiar înainte de servire.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.