Rulouri De Scorțișoară De Nouăzeci De Minute
Nouăzeci de minute Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de apă, ou, drojdie instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nouăzeci De Minute Role, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri Sănătoase De Scorțișoară De 30 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Se amestecă margarina; se amestecă până se topește.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Într-un bol mare de amestecare, combinați 2 1/4 cană făină, drojdie, zahăr și sare; se amestecă bine.
Adăugați apă, ou și amestecul de lapte; bate bine.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul tocmai s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, scorțișoara, margarina înmuiată.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inch.
Întindeți aluatul cu amestec de margarină/zahăr.
Presărați stafide, dacă doriți.
Rulati aluatul și prindeți cusătură pentru a sigila.
Tăiați în 12 rulouri de dimensiuni egale și așezați partea tăiată în sus în 12 căni de briose ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cupele de briose pentru a se răci.