O porție conține 275 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă $3.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile de homar Mango-menta ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mango copt ferm, ambalaje de hârtie de orez comestibile rotunde, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar Răcit Cu Mango Și Mentă, Rulouri de vară cu sos de lămâie Mango și mentă, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați homar; când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți până când carnea este opacă, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți homarul, apoi scufundați-l în apă cu gheață până se răcește la atingere, aproximativ 5 minute; se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Între timp, tăiați groapa și coaja din mango și aruncați; tăiați fructele în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5
Tăiați castravetele pe lungime în felii subțiri; stivați felii și tăiați stiva pe lungime pentru a face bețișoare de 3/8 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
6
Cu foarfeca, tăiați partea inferioară a cojii de homar fără coajă din spate și ridicați-o. Scoateți coada de homar; aruncați coaja. Dacă vena este prezentă, scoateți-o și aruncați-o. Tăiați grosolan carnea și puneți-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați mango, ceapă și mentă; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Formați 2 rulouri odată: scufundați 1 hârtie de orez rotundă într-un castron mare cu apă fierbinte de la robinet, ridicați-o, scurgeți-o scurt și așezați-vă pe un blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să stea până când hârtia este moale și flexibilă, aproximativ 30 de secunde. Repetați pentru a umezi o altă rundă de hârtie de orez și așezați-vă pe tejghea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
10
Lucrând rapid, lingurați aproximativ 1/12 din umplutură în centrul fiecărui ambalaj, lăsând 1 inch din ambalaj gol la ambele capete.
11
Așezați 1/12 din bețișoarele de castraveți paralel cu umplutura și Movilă 1/2 cană amestec de salată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Culese Crengute De Marar
12
Îndoiți capetele de 1 inch ale fiecărui înveliș peste umplutură, apoi, ținând umplutura în loc cu degetele, rotiți ambalajul perfect în jurul acestuia. Apăsați marginile ambalajului pentru a sigila; dacă marginile sunt prea uscate pentru a se lipi, umeziți-le cu puțină apă fierbinte. Așezați fiecare rolă, cusătură în jos, pe un platou și acoperiți etanș cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru a umple ambalajele de hârtie de orez rămase (înlocuiți apa în vas după cum este necesar pentru a se menține fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Dacă faceți rulouri cu până la 3 ore înainte, răciți. Descoperi role și se taie fiecare în jumătate în diagonală; dacă se dorește, stand role în poziție verticală, tăiate se termină. Scufundați-vă în sos de mentă-lime pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.