Ritz picant din Asia aripi de pui

Ritz picant din Asia aripi de pui
Ritz picant din Asia aripi de pui este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 334 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 614 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Picant Din Asia La Grătar Aripi De Pui, Aripi de pui asiatice picante cu sos de scufundare din plante, și Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de cidru de mere, sosul de soia, apa, zahărul brun, ardeii Serrano, ghimbirul și sarea într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere blândă la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Continuați să gătiți și să amestecați până se reduce cu 1/3, aproximativ 20 de minute. Aromele se vor intensifica pe măsură ce sosul se îngroașă și devine siropos. Împărțiți sosul, rezervând 1 1/4 căni pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Clătiți aripile și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Așezați aproximativ o ceașcă de biscuiți zdrobiți într-un castron pentru coacere. Scufundați o aripă de pui în oul bătut și lăsați excesul să se scurgă. Apoi înveliți aripa de pui cu firimituri de cracker RITZ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați aripa de pui pe o foaie de copt căptușită cu folie. Repetați până când tot puiul este acoperit, adăugând mai multe biscuiți zdrobiți în castron, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pentru LegarePentru Legare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Încălziți uleiul de gătit într-o cratiță de 2,5 litri la 375 grade F. Așezați cu grijă 3 până la 4 aripi de pui în ulei fierbinte și prăjiți până când sunt crocante, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Îndepărtați aripile cu o lingură pliată și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Continuați să prăjiți puiul în acest mod până când toate sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Pulverizați ușor două foi de copt căptușite cu folie cu spray de gătit. Folosind sos de 3/4 căni, înveliți ușor fiecare aripă de pui și așezați-o pe foaia de copt căptușită cu folie într-un singur strat încercând să nu înghesuiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Așezați foile de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți până la fiert, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C). Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute; serviți cu sos rezervat, castraveți, morcovi și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista