Rhubarb-Float De Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Rhubarb-Strawberry Float. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de înghețată de căpșuni, apă, înlocuitor de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Float De Căpșuni Spumante, și Float De Căpșuni Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rubarba și apa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se strecoară rubarba printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Adăugați înlocuitor de zahăr în lichidul de rubarbă; se amestecă bine pentru a se dizolva. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Se toarna 1/2 cana de inghetata in fiecare din cele 2 pahare.
Se toarnă 1/2 cană lichid de rubarbă peste înghețată în fiecare pahar.