Rempel Familie Fleică

Rempel Familie Fleică
Rempel family Meatloaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 288 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ketchup, carne de vită măcinată, sos de friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi biscuiții rotunzi cu unt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Rempel Familie Fleică, Familie Clasic Fleică, și Fleică - Ingredient Secret De Familie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă carnea de vită măcinată, biscuiții zdrobiți, brânza Cheddar și supa de ceapă se amestecă într-un castron mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți ouăle, ketchup-ul și sosul de friptură într-un castron separat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă ouăle în carne până se combină uniform, dacă amestecul pare prea uscat, se adaugă puțină apă. Apăsați într-o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne atinge 160 de grade F (71 de grade C) și nu mai este roz în centru, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista