Salată De Nucă De Cocos-Pepene Verde
Salata de nucă de cocos-pepene verde este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, fulgi de nucă de cocos, suc de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Mango pepene verde cu pansament cu cremă de lămâie de nucă de cocos, Salată de pepene verde cu vinetă de pepene verde, și Pepene Verde Nucă De Cocos Slushie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Combinați laptele condensat, smântâna grea, sucul de lămâie și un vârf de sare într-un bol mic.
Puneți pepene verde într-un castron mare și stropiți cu amestecul de lapte condensat.
Se presară cu nuca de cocos prăjită și scorțișoara.