Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian)

Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian)
Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 301 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, carne de vită, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită pudră în stil columbian (Carne en Polvo), Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), și Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian).

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea cu, chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Întindeți un strat subțire de hogao în centrul fiecărei felii de porc. Se acoperă cu o felie de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Rulați strâns și legați cu sfoară de bucătărie. Puneți un coș cu aburi într-o oală medie umplută cu ciorba de vită. Aranjați rulourile de vită în abur. Aduceți stocul la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și aburiți aproximativ 40 minutes.In un castron mic combina ingredientele aluat, cu excepția uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Mix well.In o tigaie mare, ulei vegetal de căldură la 375 de grade F. Dip fierte role de carne de vită în batterand imediat loc în ulei fierbinte.Gatiti pana devin aurii si degresati orice bucati libere de aluat din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Așezați pe un platou mare, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista