Hot Orange Toddy

Hot Orange Toddy
Hot Orange Toddy durează aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 2,74 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 291 de calorii. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rom condimentat, baton de scorțișoară, cocktail cu suc de afine și zahăr brun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețetele similare includ Hot Toddy, Hot Toddy și Hot Toddy.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați cidrul de mere, sucul de portocale, sucul de afine, romul condimentat, dacă folosiți, whisky, zahărul, condimentele pentru plăcintă de dovleac, zahărul, feliile de portocale și batonul de scorțișoară într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Suc De AfineSuc De Afine
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Felii De PortocaleFelii De Portocale
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Cidru De MereCidru De Mere
Rom CondimentatRom Condimentat
WhiskyWhisky
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Apă, Plus 1 CanăApă, Plus 1 Cană
3
Se încălzește la foc mediu-mic timp de 10 minute.
4
Serviți în căni sau pahare rezistente la căldură.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista