Răspândirea Brânzei De Capră Cu Roșii Uscate La Soare

Răspândirea brânzei de capră cu roșii uscate la soare ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de biscuiți, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de spectaculos. Răspândirea roșiilor uscate la soare și a brânzei de capră, Naan Veggie la grătar-care cu roșii uscate la soare și brânză de capră, și Răspândirea brânzei de roșii uscate la soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând 2 lingurițe de ulei. Într-un mic robot de bucătărie, combinați usturoiul, busuiocul și pătrunjelul. Acoperiți și procesați până se amestecă.
Adăugați brânza de capră și roșiile și uleiul rezervate uscate la soare. Acoperiți și procesați până se omogenizează. Se răcește până se servește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.