Quiche
Quiche reteta ar putea satisface pofta ta mediteranean în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. 246 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, brânză elvețiană, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche cu Zucchini și brânză de capră (Quiche de Zucchini au Ch Inktivre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Madame Quiche ' s Quiche au Fromage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați 4 lingurițe de făină cu brânza rasă.
Presărați amestecul în coaja plăcintei. Pe partea de sus a brânzei, presărați 1/2 cană de șuncă tăiată cubulețe.
Într-un castron mediu, combinați ouăle, laptele sau smântâna, apoi adăugați sare și praf de muștar. Bateți până se omogenizează și turnați peste brânză și șuncă.
Puneți o bucată de folie de plastic suficient de mare pentru a suprapune laturile deasupra quiche-ului, apoi o bucată de folie și sigilați bine în jurul marginilor. (plasticul împiedică lipirea foliei de alimente).
Puneți quiche pregătit în congelator.
Când este gata de preparare, Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C.)
Îndepărtați folia și folia de plastic. Puneți folie în jurul marginii crustei pentru a o proteja.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când umplerea este setată și crusta este maro aurie.
Garnisiți cu pătrunjel și pimiento, dacă doriți