Pui Yakitori pe Nasturel
Yakitori de pui pe Nasturel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 211 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oferte de piept de pui, năsturel, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Rezervați jumătate din marinată.
Adăugați puiul la marinată în castron, întorcându-se la strat.
În timp ce puiul marinează, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scurgeți puiul; aruncați marinada.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați marinada rezervată și ceapa. Aruncă pentru a acoperi.
Împărțiți nasturelul uniform între 4 farfurii. Împărțiți amestecul de pui uniform între porții; acoperiți uniform cu ridichi și sos.