Pui Umplut Pepper Jack

Pui Umplut Pepper Jack
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, puiul umplut cu Pepper Jack ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această garnitură are 297 de calorii, 31 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, brânză pepper jack, jumătăți de piept de pui și condimente pentru taco. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și puiul umplut cu Pepper Jack, burgerii umpluți cu Pepper Jack și Hamburgerii umpluți cu bacon și pepper Jack.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza în două 2-1/4-n. x 1 inch. x 3/4 inchi. benzi. Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2
Așezați o fâșie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; îndoiți puiul peste brânză și asigurați-l cu scobitori. Frecați condimentele mexicane peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz. Aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista