Pui chinezesc și salată de curmale
Învelișurile de salată de pui și curmal chinezesc sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 292 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de salată boston, suc de portocale, castane de apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până curmal japonez fuyu ai putea urma acest curs principal cu Fursecuri Cu Condimente De Curmale ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Chinezească, Împachetări Cu Salată De Pui Chinezească La Grătar, și Împachetări De Salată De Pui Chinezesc (Copiii Gătesc Luni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, amidonul de porumb și puiul în tigaie; saut timp de 4 minute sau până când puiul este gata, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați persimmon, castane de apă, ghimbir, sos de soia, suc și sos de stridii în tigaie; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc. Lingură 1/4 cană amestec de pui în centrul fiecărei frunze de salată; rulati moda jeleu-rola.