Pui în marinată de lămâie
Puiul în marinată cu lămâie ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție conține 352 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.36 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de țelină, jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Lămâie Dijon {Marinată De 15 Minute}, Lemon Dijon Pui La Grătar {Marinată De 15 Minute}, și Marinată Cu Busuioc De Lămâie Pentru Pește Sau Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Procesați primele 8 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Rezervați 1/4 cană amestec de lămâie și răciți.
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar; Se toarnă amestecul de lămâie rămas peste pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore, întorcând puiul ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; așezați puiul pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Se fierbe la 7 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 11 până la 12 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie, ungând frecvent puiul cu amestec rezervat de 1/4 cană de lămâie.