Produse De Patiserie Samosa Din Legume Din India De Est
Reteta East Indian legume Samosa produse de patiserie ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 428 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Indian Samosa Caserola, Ușor Indian Samosa, și Samosa Potpie În Stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; tăiați în sferturi și gătiți până se înmoaie în apă sărată care fierbe ușor; scurgere; MASH cartofii grosolan într-un castron mare; adăugați 1 cană de ceapă tocată mărunt, 3/4 cană de mazăre congelată dezghețată, 2 ardei iute Anaheim cu semințe tăiate cubulețe, 2 linguri de coriandru proaspăt tocat și 2 linguri de mentă proaspătă tocată.Prăjiți 1/2 linguriță semințe de chimen într-o tigaie la foc mediu, până când semințele devin aromate și ușor pop; adăugați la celelalte ingrediente într-un castron mare; amestecați împreună condimentele rămase într-o cană sau un castron mai mic: 2 linguri suc proaspăt de lămâie sau 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, 2 lingurițe coriandru măcinat, 1 1/2 lingurițe pudră de curry, 1 linguriță chimen măcinat, 1 linguriță pastă de ghimbir-usturoi (sau 1/2 linguriță fiecare) și 1 1/4 lingurițe sare de mare fină; se toarnă peste ingrediente în castron; se amestecă ușor amestecul până când amestecul este bine combinat.Măsurați toate ingredientele ușoare de patiserie de casă într-un castron mare al unui robot de bucătărie; procesați ingredientele timp de un minut sau până când aluatul se formează într-o bilă.Așezați aluatul pe o suprafață netedă curată presărată cu făină; se rulează într-o foaie de aluat cu grosimea cuprinsă între 1/8 și 1/4 inch; se presară cu făină pentru a preveni lipirea sucitorului, dacă este necesar.Tăiați foaia de aluat în cercuri apăsând un pahar mare de băut peste aluat, reluând resturile dacă este necesar; repetați procesul până când se folosește tot aluatul.Așezați raftul cuptorului în poziția centrală; Preîncălziți cuptorul la 204°.lingură aproximativ 1 lingură de umplutură de SAMOSA vegetală pe jumătate din fiecare cerc de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch (adăugați suficientă umplutură fără a umple excesiv); pliați fiecare cerc de patiserie în jumătate pentru a forma o cifră de afaceri; apăsați ușor marginea rotundă a cifrelor de afaceri cu o furculiță (dacă aveți umplutură rămasă, puteți servi acest lucru ca o salată gustoasă de cartofi indieni mai târziu!).Ridicați cifrele de afaceri cu o spatulă metalică; aranjați pe foaia de biscuiți unsă; periați cu ulei de măsline.Coaceți cifrele de afaceri 15-20 de minute, sau până se rumenesc.Serviți cu chutney Gri major sau chutney de mentă și bucurați-vă!
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.