Prințul Orloff

Prințul Orloff
Prințul Orloff de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,3 USD pe porție. O porție conține 702 calorii, 56G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți bulion de pui, acompaniamente: cartofi; haricots verts, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Prințul Orloff, Prințul Harry Cocktail, și Bonnie Prince Charlie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pat vițel uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în oală de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi vițelul brun pe toate părțile, întorcându - se cu clești, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați vițelul pe o farfurie și aruncați grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Topiți untul de lingură rămas în oală și gătiți ceapa, țelina și morcovul la foc moderat, amestecând și răzuind orice bucăți maro, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Înfășurați pătrunjelul, cimbru proaspăt (dacă utilizați) și frunza de dafin într-un pătrat de pânză de brânză și legați-l într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni, apoi adăugați la legume împreună cu vin și cimbru uscat (dacă utilizați). Puneți vițel deasupra și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Acoperiți oala cu capac, apoi transferați-o în treimea inferioară a cuptorului și fierbeți vițelul până când termometrul a introdus 2 inci în centrul registrelor de carne 145 F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Transferați vițelul pe o placă de tăiere și lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește la 155 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Turnați sucurile de gătit din oală printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 4 căni, apăsând și aruncând solidele. Îndepărtați grăsimile și rezervați sucurile, adăugând orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie din vițel, pentru sosul Mornay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Parcați orezul într-o cratiță mare de apă sărată de fierbere 5 minute, apoi scurgeți într-o sită și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi amestecați ceapa și sarea. Acoperiți bine cu un capac sau un strat dublu de folie și gătiți ceapa la foc mic, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă orezul și bulionul și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Acoperiți bine tigaia, apoi transferați-o în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când orezul și ceapa sunt foarte moi, aproximativ 1 oră. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați soubise într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt purificate grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Pune o mână de ciuperci într-un prosop de bucătărie curat (nu terry pânză), apoi aduna prosop în jurul ciuperci și stoarce-le peste chiuveta pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Scoateți ciupercile rămase, câte o mână pe rând, în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Se încălzește untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi se sotează ciupercile și trufele (dacă se utilizează), amestecând, până se rumenesc ușor și orice ciuperci lichide degajate se evaporă, 6 până la 8 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul și se gătește, amestecând, până când smântâna este absorbită de ciuperci, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
TrufeTrufe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Adăugați suficient lapte la sucurile de vițel rezervate pentru a totaliza 3 căni. Topiți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți la foc mic, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc și se adaugă Gruyulincormorre, amestecând până se topește, apoi se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Mutați raftul de sus în mijlocul cuptorului și creșteți temperatura la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă 1/4 cană de soubise în duxelles, apoi se transferă restul de soubise într-o pungă de plastic sigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Transferați amestecul duxelles într-o altă pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați fiecare pungă, stoarcând excesul de aer. Decupați 3/4 inch dintr-un colț inferior al fiecărei pungi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Scoateți sfoara din vițel, apoi tăiați stratul de grăsime și capetele de vițel și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Tăiați friptura transversal în 16 felii (grosime de 1/4 inch), păstrând feliile împreună.
6
Transferați 1 felie de vițel la capătul platoului rezistent la cuptor, apoi pipați aproximativ 1 1/2 linguri de soubise pe jumătate de felie, începând de la partea de jos a feliei și lucrând spre vârf. Pipă aproximativ 1 1/2 linguri duxelles pe cealaltă jumătate de felie în același mod. Suprapuneți cu o altă felie de vițel, lăsând la vedere aproximativ 1/2 inch de umplutură. Repetați cu feliile de vițel rămase și restul de soubise și duxelles, păstrând feliile aliniate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Dacă este necesar, încălziți sosul Mornay la foc mic, amestecând, până când este suficient de slăbit pentru a lingura, apoi lingurați 1/2 până la 3/4 cană deasupra și părțile laterale ale vițelului, acoperind felii și umpluturi subțiri, dar complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Coaceți Orloff de vițel, neacoperit, până când se încălzește și sos Mornay glazuri de vițel, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Încălziți sosul de dimineață rămas la foc moderat, amestecând ocazional (subțire cu puțin lapte, dacă este necesar), până când este fierbinte și transferați-l într-o barcă cu sos pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
1
* Vițelul poate fi fiert (dar nu feliat) cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.* Sosul Soubise, duxelles și Mornay se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește soubise și duxelles, neacoperite, apoi se răcește, acoperite. Acoperiți suprafața sosului fierbinte Mornay cu o rundă de ceară sau hârtie pergament, apoi se răcește ușor și se răcește.* Orloff de vițel poate fi asamblat (fără sos Mornay) cu 4 ore înainte și răcit, acoperit cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista