Prăjituri de Crab cu tartru Sassy

Prăjituri de Crab cu tartru Sassy
Prăjituri Crab cu tartru Sassy ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 297 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, firimituri de pâine condimentate cu ierburi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos tartar creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sos Tartar Sassy: într-un castron mic combinați toate ingredientele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Prăjituri de Crab: într-un castron mediu, adăugați carne de crab, maioneză, pesmet, condimente de fructe de mare, ou și suc de lămâie. Se amestecă pentru a combina. Formați 6 prăjituri de crab cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci și așezați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabiCrabi
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o pungă mică de plastic zdrobiți biscuiții de sare și puneți-l în vasul superficial. Dragați ușor prăjiturile de crab formate în biscuiții zdrobiți și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Pentru LegarePentru Legare
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile de crab în loturi timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-o tigaie sau o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți prăjituri de crab cu sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista