Prăjituri de Crab cu tartru Sassy

Prăjituri Crab cu tartru Sassy ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 297 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, firimituri de pâine condimentate cu ierburi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos tartar creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sos Tartar Sassy: într-un castron mic combinați toate ingredientele și amestecați bine.
Prăjituri de Crab: într-un castron mediu, adăugați carne de crab, maioneză, pesmet, condimente de fructe de mare, ou și suc de lămâie. Se amestecă pentru a combina. Formați 6 prăjituri de crab cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci și așezați-le pe foaia de copt.
Într-o pungă mică de plastic zdrobiți biscuiții de sare și puneți-l în vasul superficial. Dragați ușor prăjiturile de crab formate în biscuiții zdrobiți și lăsați-le deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile de crab în loturi timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați într-o tigaie sau o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți prăjituri de crab cu sos tartar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.